lördag 4 april 2009

Festfixeri

Igår kikade vi på lite lokaler att ha en Cheap Monday fest i tillsammans med en lokal CM-försäljare vid namn Joe. Vi kontaktade honom innan vi skulle till Hong Kong tidigare för att berätta om våra planer.

Detta resulterade i att vi har, om det går vår väg, bestämt att ha en fest någon gång i slutet maj/ början juni med Cheap Monday som centrum. Så vi spenderade eftermiddagen med att kika på en sjysst lokal att ha festen i. Inte för lite och inte för stor. Joe kände till ett gammalt industriområde som hade passat fint så det var där vi fördrev tiden med att kika runt. Vi hittade en lokal som förhoppningsvis är helt gjuten men dessvärre hade dom som visade runt oss inte med sig nyckeln dit utan när vi kom hem igen så kikade vi på nätet hur lokalen såg ut.
I sådan miljö är festen tänkt att äga rum

Hemma igen ja, då hade Joe sagt att han ville bjuda oss på middag, han äger en restaurang också, vilket vi mycket glatt tackade ja till. Soul Food heter restaurangen och har en fransk inrikting.
Klockan 6 när vi var tillbaka började vi med varsin öl och lite friterad ost samt pommes under tiden vi kikade på bilderna över lokalen och samtidigt styrde lite planer för festen. Detta följdes senare upp med förätter: esqargout i vitlökssmör, en svampsallad av sallad och olika svampar med bacon, bröd med oliver samt stekta räkor. Till detta lite mer öl och senare en flaska gott rödvin. Kvällen lunkade på och förrätterna följdes upp med en ljuvlig paella, en utmärkt biff, en pastagratäng samt en utomordentlig laxpasta. Delikat. Efterrättsvis fick vi in en banankaka, äppelpaj, båda bakade på plats och creme caramelle. Efter att vi konsumerat en andra flaska vin och druckit en liten brandy hämtade Joe stolt en flaska Ouzo, mycket svårt att få tag på i Taiwan deklarerade han stolt. Även den tog slut, och en mycket trevlig kväll var till enda vid 12-tiden ungefär. Taxi hem.

Festfixargänget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar