torsdag 12 mars 2009

Imorgon bär det av till Hong Kong

Ja, det är fullt upp här. Jag skall inte säga att vi blir överösta med förtyngande arbete i skolan. Men tillsammans med de 6h mandarin vi har i veckan så blir det en lagom börda vilken gör att vi hinner med små utflykter och uppdrag.

Erkänna får jag nog göra: det är delvis på grund av föregående inlägg bloggen har fått stå lite i skymundan. Men däremot så är det numera fruktansvärt jämnt på NHL 09, nagelbitarrysare utspelas så gott som varje kväll.

För att sammanfatta livet här så trivs jag verkligen som en fisk i ett av det mysigaste av hav. Maten är oftast väldigt god och pinnätandet gör det roligare på något sätt, kniven och gaffeln är det ingen utmaning att äta med på samma sätt. Skolan är som sagt perfekt nivå mellan kunskapsinhämtning och ledighet, jag kan tillägga att jag iof hade förväntningar på det som var nere vid knäna. Så att jag lär mig saker här är bara ett plus.

Vi i hushållet arbetade tillsammans med lite projektarbeten i Sverige, bland annat ett där vi analyserade Weekdays internationella verksamhet och hur de gått till väga under sin expansion utomlands. Eftersom vi alla tre skulle hit var det naturligt att tänka på Taiwan och Weekday. Så för att göra en längre historia kortare så är sammanfattningen att vi här har snackat med ägaren av butikskedjan som har Cheap Monday som sitt huvudmärke. Detta tänkte vi var bra att göra eftersom vi fixat ett möte med en kille i Hong Kong som är ansvarig för Weekday Brands ABs Asienverksamhet. Detta skall ske på fredag.

Så imorgon bär det av till Hong Kong! Hoppas det är kul där.

Under tiden sedan förra inlägget har vi hittat:
En glad hund och en gladare Elias.

Massa kineser... igen

Lite hot pot-mat


1 kommentar:

  1. Hej!

    Låter härligt med Hongkong!

    Hoppas du kan lära mig äta med pinnar när du kommit hem.

    kram Mosse

    SvaraRadera